Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis s-a dezlănțuit la adresa lui Tudorel Toader, de la Bruxelles: 'Prestația nu mi-a plăcut. O susțin pe doamna Kovesi'

Inquam Photos/Octav Ganea
Klaus Iohannis la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, că nu i-a plăcut prestația de joi seară a lui Tudorel Toader și a afirmat că o susține în continuare pe Laura Codruța Kovesi la șefia DNA.

„M-am exprimat aseară instituțional, cum au constatat mai mulți analiști, dar asta este părerea mea. Nu am văzut raportul. Nu a văzut nimeni raportul pe care s-a bazat dl ministru, însă prestația pe care a avut-o aseară, sincer, nu mi-a plăcut. Ceea ce a prezentat dl ministru a fost total lipsit de claritate și la o primă citire pe diagonală a fost lipsit și de temeinicie. Nu au fost motive temeinice pentru a propune revocarea. Spun acest lucru pentru că legea prevede destul de detaliat ce anume se urmărește când se întocmește un astfel de raport. Mai mult astăzi nu o să vă spun și nici nu am ce să vă spun. Mult promisul raport nu a apărut pe site-ul ministerului, nu a apărut la Administrația Prezidențială și atunci când vom avea acest raport, vom încerca să deslușim și atunci se va putea discuta mai mult. Da, susțin și pe dna Kovesi, susțin și activitatea DNA. (...) Ceea ce s-a spus aseară nu a fost de natură să-mi schimbe opinia”, a spus Iohannis, la Bruxelles.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.