Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, somat să-l instaleze premier pe Liviu Dragnea: Mesajul unei confederaţii / DOCUMENT

Apel Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis este somat să îl instaleze pe şeful PSD, Liviu Dragnea în funcţia de premier. Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România - CNIPMMR îi transmite şefului statului să respecte votul cetăţenilor.

"Președinția României

Domnului Klaus Werner Iohannis

Președintele României

Excelență,

Având în vedere voința cetățenilor României, exprimată în cadrul alegerilor parlamentare ce au avut loc in data de 11 decembrie 2016, precum și necesitatea unui mediu social, politic și economic stabil, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din RomâniaCNIPMMR, confederaţie patronală reprezentativă la nivel național pentru IMM-uri, vă adresează rugămintea de a urgenta desemnarea primului-ministru ce va forma noul guvern.

Considerăm că cea mai îndreptățită alegere este desemnarea, în cel mai scurt timp în calitate de prim-ministru al României, a președintelui Partidului Social Democrat, care a câștigat alegerile cu un rezultat incontestabil.

Vă adresăm acest apel, având în vedere necesitatea adoptării unor legi importante pentru România precum legea bugetului, stabilirea salariului minim garantat în plată, Codul fiscal, provocări cu care se va confrunta noul guvern și de a căror adoptare depinde stabilitatea și buna funcționare a economiei.

Desemnarea domnului Liviu Dragnea, președinte al Partidului Social Democrat în funcția de prim-ministru ar asigura inclusiv funcționarea optimă și eficace a guvernării, precum și suportul Parlamentului pentru adoptarea legilor necesare bunului mers al economiei.

Vă mulțumim și vă asigurăm de expresia celei mai sincere considerații.", spun cei din Confederaţia patronală.

VEZI DOCUMENTUL AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.