Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis vorbește despre CUM s-au clasat dosarele sale: 'Eu știu ce am făcut la primărie, la președinție'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
iohannis gesturi reactii

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, referitor la dosarele care l-au vizat în trecut, că acestea au fost închise pentru că nu exista fapta, nu pentru că l-ar fi cunoscut pe vreun procuror Lazăr, spunând că Liviu Dragnea nici măcar nu este original cu dezvăluirile.

"Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat și asta se numește că nu am avut un dosar. Am văzut ca acest harnic Dragnea cu valizele lui nici nu este original. Între noi fie vorba, el adună articole pe care dumneavoastră și alții le-ați scris pe parcursul acelor cinci campanii electorale în care a fost. Aceste clasări nu s-au făcut fiindcă mă cunosc eu cu Lazăr 1, Lazăr 2 sau altcineva. Nu i-am cunoscut pe acești oameni, nici nu am vreun fel de relații personale. Avem relații instituționale. Aceste dosare toate s-au clasat fiindcă nu există fapte. Eu știu foarte bine ce am făcut și la primărie, și înainte de primărie, și la Președinție, și poate este important și pentru români să știe și de la mine, să afle și din gura mea, eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau o faptă penală, lucru care este la fel de adevărat și pentru soția mea Carmen.", a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Rareș Bogdan face dezvăluiri importante! Ce se ascunde în spatele relației dintre Firea și Dragnea

Declarațiile vin ca urmare a faptului că liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit public în două rânduri cu valize ce conțin informații despre acuzațiile la adresa lui Klaus Iohannis.

Totodată, este pentru prima dată când șeful statului face referire la rezoluția de clasare ce îl viza și care exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr, procuror general, dar era semnată de procurorul Cristian Lazăr.

Citește și: Lovitură în plin dată de Guvern, pentru mii de români! Nu vor primi nici în 2019 acești bani promiși de ani buni .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.