Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele ALDE Sector 3, Dr. Tiberiu Horcea: Se joacă totul într-o cheie politică, președintele vrea să arate că măsurile dau rezultate și avem puține cazuri

Facebook
Constantin Tiberiu Horcea

Președintele ALDE Sector 3, Dr. Tiberiu Horcea, susține că, după ce Streinu Cercel fix a fost demis de la Comisia Anti COVID, Klaus Iohannis și Ludovic Orban „joacă totul într-o cheie politică” pentru că  „președintele vrea să arate că măsurile dau rezultate și avem puține cazuri, dar avem puține testări”.

„Gata, s-a rezolvat! Domnii Orban și Iohannis l-au îndepărtat pe dr. Streinu Cercel din comisia COVID-19. Acum ce urmează? Sau trebuie să ne bazăm pe cei doi „experți” Iohannis și Orban că vor trata persoanele infectate de COVID-19?

În loc să fie concentrați pe a găsi cele mai bune modalități prin care România să revină la normal, prin care activitățile economice să fie reluate, iar sănătatea românilor protejată, premierul și ministrul Sănătății se ocupă de demiteri, de mazilirea specialiștilor.

De ce? Pentru că îi deranjează că le-au spus adevărul și au ieșit public să le spună românilor care e realitatea. Adică, Streinu Cercel a criticat Guvernul pentru că nu face suficiente teste, a criticat Guvernul pentru situația generată pe aeroportul din Cluj exodul pentru sparanghel.

În sfârșit, pohta ce-a poftit președintele Iohannis, de a scoate din prim plan pe Streinu Cercel le-a reușit celor din Guvern.

Se joacă totul într-o cheie politică, președintele vrea să arate că măsurile dau rezultate și avem puține cazuri, dar avem puține testări.

În locul lui Streinu Cercel pe cine au adus? O persoană care e de acord doar cu distanțarea socială, o persoană care consideră că România are suficiente teste efectuate. Fix pe placul domnilor Orban și Iohannis – o persoană care nu le dă peste cap statistica”, se arată pe pagina de Facebook a președintele ALDE Sector 3, Dr. Tiberiu Horcea.

CITEȘTE ȘI: Dezinfectarea hainelor: Cum să ții coronavirusul departe de hainele tale și dacă nu le speli la 90 de grade

 

Gata, s-a rezolvat! Domnii Orban și Iohannis l-au îndepărtat pe dr. Streinu Cercel din comisia COVID-19. Acum ce...

Publicată de Constantin-Tiberiu Horcea pe Vineri, 24 aprilie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.