Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

KMG International vrea să dea lovitura: Mişcarea care îi poate pune Europa 'la picioare'

rompetrol 2

KMG International este pe cale să facă o mutare care să-i ofere o forţă uluitoare în toată Europa. Chinezii şi kazahii vor să se extindă masiv atât în Europa Centrală și de Sud-Est, cât și în Europa de Vest, prin intermediul unor investiții de câteva miliarde de dolari, mare parte urmând a fi realizate în România.

Citește și: Jennifer Aniston a făcut SEX cu un pilot, copilot și un steward într-un avion / VIDEO

Liderii CEFC (China Energy Company Limited) și cei ai companiei naţionale KazMunayGas din Kazakhstan au parafat acordul prin care și-au luat angajamentul de a încheia tranzacția de cumpărare a 51% din acțiunile KMG Internațional. “Începem acum un parteneriat strategic şi suntem mândri să realizăm acest lucru acum, înaintea Zilei Independenţei Republicii Kazahstan, pentru că este una din direcţiile stategice de activitate şi sunt sigur că împreună cu partenerul strategic vom reuşi să dovedim că aceste parteneriate sunt foarte benefice relaţiilor dintre Kazahstan şi China, dar şi relaţiilor cu Uniunea Europeană”, a declarat Daniyar Berlibayev, președintele Consiliului de Administrație al KMGI Internațional și vicepreședinte al KMG, conform capital.ro.

Citește și: Aceștia sunt porcii răsfățati pentru a satisface nevoile japonezilor de carne superioară

KMG vrea să se extindă în Europa de Vest. "Avem nevoie de un investitor care ne va permite să ne dezvoltăm pe alte pieţe, cum ar fi Germania, Franţa sau alte ţări din Europa şi ne va permite să încep totul de aici, de la activul din România, rafinăria, ca să creştem în continuare”, a mai spus Daniyar Berlibayev.

Citește și: STUDIU Anumite virusuri sunt mai ‘blânde’ cu femeile decât cu bărbații

La rândul său, Zang Jianjun, CEO-ul CEFC, a ținut menționeze că puncteze acordul strategic încheiat în urmă cu un an, pe 14 decembrie 2015, la Beijing, care a fost urmat de parafarea primul proiect comun încheiat între KMG și CEFC, adică dezvoltarea companiei Dyneff, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.