Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ko Itakura, transferat la Manchester City și împrumutat la echipa FC Groningen

Fotbal
minifotbal

Manchester City a transferat un fundaș central din Japonia, Ko Itakura, însă Pep Guardiola nu îl va putea folosi niciun minut. Apărătorul în vârstă de 21 de ani a fost împrumutat în campionatul din Olanda, la echipa FC Groningen, până în vara anului 2020, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019

Jucătorul a fost adus de la campioana Japoniei, Kawasaki Frontale, iar "cetățenii" au plătit 1,1 milioane de euro pe transferul fundașului.

Ko Itakura este prima mutare făcută de a doua clasată din Premier League și, potrivit site-ului www.manchestereveningnews.co.uk, nu are permis de muncă în Anglia.

Conform aceleiași surse, dacă Itakura va avea evoluții bune în campionatul Eredivisie va avea o șansă pentru a face parte din lotul lui Manchester City, în caz contrar fundașul ar putea ajunge la una dintre formațiile deținute de patronii clubului din Anglia: New York City, Melbourne City sau echipa din Japonia, Yokohama F. Marinos.

"O să ajung într-un mediu de nivel înalt și o să muncesc să cresc", a spus Ko Itakura.

Campioana Angliei nu vrea să se oprească aici, iar presa engleză a anunţat că oficialii clubului de pe “Etihad Stadium” sunt interesaţi şi de Ritsu Doan, mijlocaşul ofensiv al lui FC Groningen. Japonezul este lăudat de jurnaliştii olandezi, care îl consideră unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Eredivisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.