Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Koscielny îşi anunţă retragerea din naţională şi face o declaraţie controversată: Am vrut ca Franţa să nu câştige Cupa Mondială

facebook.com
franta fotbal

Fundaşul echipei Arsenal Londra Laurent Koscielny şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei şi a declarat, într-un interviu acordat Canal +, că şi-a dorit ca echipa "Cocoşului galic" să nu câştige Cupa Mondială din Rusia.

Koscielny a ratat Cupa Mondială după ce s-a accidentat la 3 mai, la Madrid, în meciul cu Atletico, din semifinalele Ligii Europa. El a suferit atunci o ruptură a tendonului lui Ahile, la piciorul drept.

"Am vrut ca ei să se califice, dar în acelaşi timp am vrut să piardă. Este o parte egoistă, aşa e viaţa. E aşa... Unii vor spune: Dar era sentimentul meu în acel moment. Accidentarea e una, victoria de la Cupa Mondială e alta. Cred că victoria mi-a făcut mai mult rău psihic decât accidentarea. Cupa Mondială va rămâne o etapă neagră în cariera mea şi în viaţa mea. Cred că am dat tot ce am putut echipei Franţei. Am 33 de ani. Am jucat la două ediţii de campionat european şi la o cupă mondială (...) Pentru mine, accidentarea nu a schimbat nimic. Echipa naţională, s-a terminat. După, voi fi un suporter al echipei Franţei, dar ceea ce este sigur este că nu voi mai îmbrăca tricoul albastru", a declarat, în lacrimi, jucătorul.

Fotbalist preferat de Didier Deschamps, Koscileny a declarat că nu a mai fost căutat de selecţioner după ce s-a accidentat: "Mi-a trimis doar un sms de ziua mea (n.r. - 10 septembrie)".

El doreşte acum să revină cât mai repede la echipa sa de club, însă nu a reînceput încă antrenamentele.

Laurent Koscielny a debutat în naţională în noiembrie 2011, într-un amical cu SUA (1-0) şi de atunci a strâns 51 de selecţii, ultima în martie, în amicalul câştigat cu Rusia, cu scorul de 3-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.