Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi: Rămâne de văzut în cazul dosarului Olguței Vasilescu

kovesi

Laura Codruţa Kovesi, a declarat că în cazul Liei Olguţa Vasilescu doar judecătorii pot spune dacă există probe, decizia de eliminare a unor probe din cauza în care este cercetat primarul Craiovei nefiind una definitivă, ci din faza preliminară.

Citește și: Laura Codruța Kovesi face PRAF SIE: Șefa DNA s-a DEZLĂNȚUIT, la TVR

"Că dosarele sunt subţiri, groase, mari, mici trebuie să fie decis de către judecător. Cel care judecă un dosar e singurul în măsură să ne spună dacă sunt probe solide în acest caz. În acest caz vorbim despre un dosar în care, pe lângă Olguta Vasilescu, sunt implicate şi alte persoane. E un dosar care se află pe masa judecătorului, în camera preliminară, nu s-a dat nicio hotărâre judecătorească privind vinovaţia sau nevinovăţia. O să vedem cum motivează judecătorul şi o să ne conformăm. În acest an am trimis în judecată opt sute de persoane, şase sute sunt deja condamnate definitiv, parte dintre ele în dosare întocmite în anii trecuţi. Procentul de achitari se menţine la acelaşi nivel. Am auzit poveşti că dosarul e subţire, că nu e faptă, că e dosar politic şi, ulterior, am obţinut hotărâri judecătoreşti de condamnare", a declarat procurorul şef al DNA la TVR.

Tribunalul Bucureşti a decis că anularea unor probe din cursul urmăririi penale efectuate în dosarul în care primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, este acuzată de luare de mită, folosirea autorităţii sau influenţei şi spălare de bani, decizia nefiind definitivă, scrie Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.