Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi: Audierea lui Ponta nu are nicio legatura cu motiunea de cenzura a PNL

kovesi

Procurorul general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a explicat vineri ca in dosarul care il vizeaza pe premierul Victor Ponta "anumite indicii si probe" au fost obtinute la sfarsitul lunii aprilie si urmarirea penala in rem a demarat la inceputul lunii mai, astfel incat cazul nu are "nicio legatura" cu motiunea de cenzura depusa de PNL, potrivit Hotnews.

"Categoric nu are nicio legatura invitarea unor persoane (la audieri) cu evenimente publice", a spus ea, in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce ziaristii au intrebat-o daca exista vreo legatura intre motiunea de cenzura depusa de liberali si anuntul urmaririi penale a primului ministru.

Laura Codruta Kovesi a argumentat ca "anumite informatii, indicii si probe au fost obtinute dupa administrarea unor mijloace probatorii la sfasitul lunii aprilie" si "s-a inceput urmarirea penala in rem la inceputul lunii mai", intr-o "perioada foarte scurta de timp de la obtinerea informatiilor".

Procurorul sef a mentionat ca cei 88 de procurori ai DNA au in lucru 7.000 de dosare si "nu verificam ce se intampla in spatiul public, administram probele".

"Nu are nicio legatura cu depunerea sau nu a unei motiuni, nu e nicio coincidenta, pur si simplu procurorii isi fac treaba", a continuat aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.