Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, despre existența unor fotografii cu Sebastian Ghiță: Dacă exista, sunt de la evenimente ale instituțiilor statului. Pot apărea și poze false

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi PG

Laura Codruta Kovesi a declarat, dupa ce a luat la cunostinta acuzatiile de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa, referitor la existanta unor fotografii in care apare alaturi de Sebastian Ghita, ca e posibil sa existe, insa din cadrul unor evenimente organizate de institutii ale statului.

"Nu am avut intalniri in afara unui cadru institutional, am participat la eveniment ale institutiilor statului, daca exista poze sunt de la acele evenimente. Pot aparea fotografii de la aceste evenimente sau poze false cum au aparut si inregistrati. Nu am discutat de aceast dosar al lui Nicolae Popa cu Sebatian Ghita", a declarat Laura Codruta Kovesi dupa audieri.

Citeste si Kovesi spune că ancheta îi va afecta candidatura - Voi merge mai departe. Nu e o coincidență. De doi ani sunt hărțuită

Referitor la acuzatiile Elenei Udrea, potrivit carora Kovesi ar fi primit mita genti si alte astfel de bunuri, magistratul spune: "Sunt fabulatii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.