Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, întrebată ce este în sufletul său după punerea sub control judiciar: 'Timp de 24 de ani mi-am făcut treaba' (VIDEO)

Inquam Photos / George Calin
Laura Codruta Kovesi SIIJ

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi s-a prezentat vineri dimineaţa la Secţia 18 Poliţie din Bucureşti, în cadrul procedurii de control judiciar. La ieșire, Kovesi a fost întrebată de un jurnalist ce este în sufletul său.

Vezi și: SURSE - Începe 'Operațiunea șantierul' la PSD: 10 miliarde de lei pentru primari

„Sunt un procuror care, timp de 24 de ani mi-am făcut treaba, am dovedit că activitatea mea profesională am luptat în mod eficient. Sunt un procuror care a reușit să inspire teamă celor care vor să fure liniștiți în România”, a declarat Laura Codruța Kovesi, la ieșirea din sediul Secției 18 de Poliție din Capitală.

Fosta șefă DNA a reiterat faptul că tot ce i se întâmplă are legătură cu candidatura ei pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European.

„O să vedem care va fi finalul, dacă tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă va afecta procedura. E evident și mi-e clar că tot ce s-a întâmplat în ultimele luni are legătură cu participarea mea în procedură. Se încearcă prin orice mijloace oprirea mea de a ocupa funcție”, a mai spus Kovesi.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.