Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, mutare FĂRĂ PRECEDENT în dosarul în care se judecă cu jurnaliștii Antena 3

Inquam Photos / Octav Ganea
Kovesi la bilant DNA

Dosarul în care se judecă jurnaliștii Antena 3 cu procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a avut parte de un episod halucinant. La ultimul termen de judecată în Apel, în procesul în care Kovesi se judecă cu jurnalisti Mihai Gadea, Radu Tudor, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si Razvan Savaliuc, DNA a cerut instanței acest dosar.

Citește și: SONDAJ - PSD se PRĂBUȘEȘTE: încrederea în Liviu Dragnea, la cote de avarie. PNL crește în opoziție(SOCIOPOL)

Printr-o adresa din 5 ianuarie 2018, emisa in dosarul penal 853/P/2016, adresa semnata de seful Sectiei a II-a Marius Bulancea si procuroarea Mihaela Beldie-Canela s-a cerut Curtii ca:“In interesul solutionarii dosarului penal cu numarul 853/P/2016, in conformitate cu art. 170 Cod.pr.pen. Va rugam sa ne inaintati in fotocopii certificate pentru conformitate cu originalul toate documentele din dosarul 6043/3/2015 in care a fost emisa sentinta civila nr. 1243 din data de 16.10.2015 de catre Tribunalul Bucuresti”, informează Luju.

Jurnalistul Mihai Gâdea consideră că Laura Codruța Kovesi folosește instituția DNA-ului într-un război personal cu jurnaliștii și, mai ales, încearcă să pună presiune asupra presei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.