Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlin Cup - Rușii au trimis invitație specială pentru Simona Halep

WTA tour
Simona Halep

Fosta primă rachetă a lumii, Simona Halep, a primit un wild card pentru a participa pe tabloul principal al turneului de tenis Kremlin Cup, de la Moscova, notează mediafax.

Simona Halep va primi o invitație specială la turneul de tenis Kremlin Cup, care va avea loc la Moscova, între 16 și 24 octombrie. Dublă câștigătoare de turneu de Grand Slam, numărul 17 în clasamentul mondial, Halep a câștigat Cupa Kremlin în 2013.

"Aștept cu nerăbdare oportunitatea de a juca la Moscova. Vreau să închei sezonul la un nivel înalt, iar Cupa Kremlin este un turneu grozav de adăugat în calendarul meu. Abia aștept să joc în fața fanilor ruși", a declarat Halep, site-ului oficial al turneului, citat de publicația rusă online rsport.ria.ru

Turneul are loc atât la feminin (WTA 500), cât și la masculin (ATP 250), ambele cu probe de individual și de dubu, și va fi dotat cu premii totale de 1.450.000 euro.

După o pauză de un an, cel mai vechi turneu de tenis din istorie din Rusia revine în scenă, spre bucuria fanilor tenisului, în 2021 VTB Kremlin Cup urmând a avea loc la Complexul Olimpic "Luzhniki".

Evenimentul se va desfășura simultan pe două arene, în Palatul de gimnastică „Irina Viner-Usmanova” și Palatul Sporturilor "Luzhniki".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.