Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul acuză ziarul Washington Post de fake news: Peskov neagă că Iranul ar fi trimis drone în Rusia

vladimir putin dmitri peskov

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a reproșat ziarului The Washington Post că a publicat informații false, atunci când i s-a cerut marți să comenteze un articol potrivit căreia Iranul ar fi furnizat drone Rusiei pentru a fi folosite în Ucraina.

"Washington Post, din păcate, a publicat în ultima vreme o mulțime de falsuri informaționale", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, potrivit agenției ruse Tass.

"În ceea ce privește relațiile noastre cu Iranul, acestea se dezvoltă în mod dinamic, se dezvoltau înainte, se dezvoltă acum și vor continua să se dezvolte", a subliniat Peskov.

Cu o zi înainte, Casa Albă a raportat că Moscova ar fi continuat discuțiile cu Teheranul cu privire la achiziționarea de către Rusia a unor vehicule aeriene fără pilot la bord din Iran în scopul utilizării acestora în Ucraina. La 11 iulie, asistentul președintelui SUA pentru afaceri de securitate națională, Jake Sullivan, a anunțat presupusa intenție a Teheranului de a furniza Moscovei până la câteva sute de UAV-uri, inclusiv drone de atac, în mod accelerat. Declarații similare au fost apoi repetate de o serie de alți oficiali ai administrației americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.