Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul caută un loc la masa negocierilor: Discuţiile de la Davos nu vor ajunge la niciun rezultat pentru că nu participă şi Rusia

Bloomberg
rusia kremlin lupte interne

Kremlinul a declarat luni că discuțiile de la Davos privind propunerile de pace ale Kievului nu vor duce la nimic, deoarece Rusia nu participă la discuții, iar Moscova își va continua operațiunea militară în Ucraina până când își va atinge toate obiectivele, notează Reuters, potrivit RAdor Radio România.

Președintele Vladimir Putin a trimis mii de trupe în Ucraina în februarie 2022, declanșând cea mai mare confruntare între Occident și Rusia de la Criza rachetelor din Cuba din 1962. Secretarul de stat american Antony Blinken, președintele francez Emmanuel Macron și lideri cheie din Orientul Mijlociu vor participa la Forumul Economic Mondial din această săptămână, ceea ce plasează discuțiile pentru a pune capăt războaielor din Gaza și Ucraina în fruntea agendei elitei mondiale.

"Aceasta este pur și simplu o discuție de dragul de a discuta", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat despre discuțiile despre Ucraina de la Davos. "Acest proces nu poate avea ca scop obținerea unor rezultate specifice dintr-un motiv evident: noi nu participăm. Fără participarea noastră, orice discuții sunt lipsite de orice perspectivă de rezultate", a declarta Dmitri Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.