Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul, deranjat la culme de retorica Occidentului după revolta lui Prigojin: ce îl deranjează cel mai mult pe Vladimir Putin

vladimir putin dmitri peskov

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat că informaţii despre deteriorarea poziției preşedintelui rus, Vladimir Putin, după izbucnirea rebeliunii armate au apărut în mass-media „isterică”, relatează Rador.

Dmitri Peskov nu a fost de acord cu opinia unor experţi şi analiști politici potrivit căreia pozițiile autorităților ruse, precum și cea a președintelui rus, Vladimir Putin, au fost slăbite după ce Evgheni Prigojin, fondatorul companiei militare private Wagner a încercat să pună în scenă o rebeliune armată în ţară.

'Nu suntem de acord, acum sunt multe crize de furie ultra-emoționale în rândul experţilor, pseudo-experţilor, fapt care nu are nimic în comun cu realitatea', a specificat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Potrivit acestuia, nivelul de consolidare a societății politice, a partidelor politice, a personalului militar, a liderilor spirituali este destul de ridicat.

Evenimentele din weekendul trecut au demonstrat cât de consolidată este societatea în jurul președintelui Putin, a susţinut Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.