Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul e supărat pe Chișinău! Rusia va deschide o anchetă privind profanarea unui monument dedicat soldaților sovietici din Republica Moldova

TASS
Kremlin

Rusia își bagă din nou nasul în treburile interne ale Republicii Moldova. Președintele Comitetului de Investigație de la Moscova, Alexandr Bastrâkin, a dat dispoziție pentru deschiderea unei anchete privind profanarea unui monument dedicat soldaților sovietici din Republica Moldova, potrivit Comitetului de Investigație al Federației Ruse, conform deschide.md.

”Președintele Comitetului de Investigație al Rusiei a dat dispoziție către conducerea principalei unități de investigare a Comitetului de Investigare al Rusiei pentru a organiza o verificare procesuală în legătură cu acest fapt, solicitând informații necesare de la Ministerul rus de Externe” este notat în comunicat.

Potrivit instituției, este vorba despre monumentul eroilor din cel de-Al Doilea Război Mondial din satul Coșnița, raionul Dubăsari din R. Moldova. Se raportează că aceasta este deja al patrulea act de vandalism la acest obiect istorico-militar.

content-image

Amintim că, în anchetele sale, Comitetul de Investigație de la Moscova se ghidează de legislația rusă, care nu se răspândește asupra R. Moldova, respectiv, deciziile sale sunt nule pentru Chișinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.