Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul oferă primele explicații după demiterea șefului agenției spațiale ruse: 'Totul este în regulă acolo. Va începe un nou loc de muncă'

rogozin

Demiterea lui Dmitri Rogozin din funcția de șef al Roscosmos nu este asociată cu niciun reproș față de activitatea sa, el va primi o nouă funcție în timp util, a declarat vineri pentru TASS secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov.

"Nu, în niciun caz, acest lucru nu are legătură cu niciun reproș, totul este în regulă acolo", a răspuns reprezentantul Kremlinului la întrebarea dacă schimbarea șefului Roscosmos înseamnă că există plângeri cu privire la activitatea lui Rogozin în această funcție.

"Rogozin va fi angajat la timp, va începe un nou loc de muncă. De asemenea, vă vom informa despre acest lucru în timp util", a subliniat Peskov.

Anterior, vineri, președintele rus Vladimir Putin l-a demis pe Rogozin din funcția de șef al Roscosmos, pe care a deținut-o în ultimii patru ani, începând cu 24 mai 2018. Printr-un alt decret, Putin l-a numit pe Iury Borisov, care a ocupat anterior funcția de vicepremier al Federației Ruse, în funcția de director general al Roscosmos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.