Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul: 'Sunt puțini ruși care nu susțin desfășurarea operațiunii speciale rusești în Ucraina'

cotidianul.md
Viktor Zolotov, vladimir putin

Sunt puțini ruși care nu susțin desfășurarea operațiunii speciale rusești în Ucraina, este sigur secretarul de presă prezidențial rus Dmitri Peskov. El susține că se așteaptă ca rușii să înțeleagă ce se întâmplă.

„Sunt puțini astfel de cetățeni care nu susțin derularea operațiunii speciale, marea majoritate a cetățenilor – și atât statisticile, cât și sondajele mărturisesc acest lucru – peste 75% dintre cetățeni susțin operațiunea, susțin acțiunile președintelui Rusia”, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Kremlinului într-un interviu acordat reporterilor, relatează TASS. Potrivit acestuia, astfel de date sunt „un fapt absolut de necontestat”.

"Există o explicație foarte activă a scopurilor și obiectivelor acestei operațiuni, a motivelor acestei operațiuni. Și sperăm ca cei care nu sunt de acord să înțeleagă ce se întâmplă", a subliniat Peskov. În opinia sa, „este foarte important ca cei care nu sunt de acord, să înceapă totuși să navigheze în fluxurile de minciuni care vin din Occident despre ceea ce se întâmplă, și să înțeleagă că nu tot ce se dă acolo este știre adevărată. "

El a remarcat că cei care nu sunt de acord cu „operațiunea specială” reprezintă mai puțin de 25% „Desigur, opinia lor este auzită, dar totuși o minoritate este o minoritate”, a spus secretarul de presă al șefului statului.

Vezi și: Kremlinul se apropie tot mai mult de un Phenian pasionat de rachete

Răspunzând la o întrebare despre relațiile cu personalitățile culturale care nu sunt de acord cu invazia, Peskov a remarcat că „există relatări în mass-media că cineva vrea să plece, cineva rămâne, dar rămâne neconvins”. „Acesta este un proces complet normal”, a spus el. Potrivit reprezentantului de la Kremlin, „cineva va înțelege mai multe mai târziu și va reveni”.

Potrivit informațiilor de până acum, peste 13.000 de ruși au fost arestați. Ei se opun invaziei Rusiei în Ucraina și au ieșit în stradă să protesteze, iar imaginile de la manifestațiile de stradă au făcut încojorul planetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.