Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

KTM confirmă că spaniolul Jorge Martin a ieşit pozitiv la coronavirus

www.crash.net
Jorge Martin

Echipa KTM a confirmat joi că pilotul spaniol Jorge Martin a ieşit pozitiv la un test de depistare a infecţiei cu Covid-19 şi nu va fi prezent la Marele Premiu al San Marino care se va desfăşura în acest weekend pe circuitul ''Marco Simoncelli'' din Misano Adriatico.

''Jorge Martin nu a reuşit să călătorească la San Marino din cauza unui test pozitiv pentru Covid-19 şi, chiar dacă se simte bine, se află în carantină acasă, respectând protocoalele de securitate ale autorităţilor sanitare. Echipa Red Bull KTM speră ca acesta să se poată întoarce rapid pentru a continua munca din ultima perioadă'', se arată într-un comunicat de presă al echipei.

Luna trecută, spaniolul Jorge Martin a obţinut prima sa victorie la categoria Moto2 a Campionatului Mondial de motociclism viteză, impunându-se în Marele Premiu al Austriei, la capătul unei cursei întrerupte şi apoi scurtate după un accident spectaculos în care a fost implicat pilotul malaezian Hafizh Syahrin.

Jorge Martin a trecut atunci linia de sosire cu un avans de peste două secunde faţă de de italianul Luca Marini, fratele vitreg al legendarului pilot de MotoGP, Valentino Rossi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.