Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG

goal.com
mbappe
Alături de atacantul spaniol Pablo Sarabia şi de compatriotul său francez Presnel Kimpembe, campionul mondial cu echipa Franţei a revenit la Camp des Loges, centrul de antrenament al grupării pariziene de la Saint-Germain-en-Laye, în apropiere de Paris.

Cei trei jucători au dispus de o săptămână în plus de vacanţă în comparaţie cu restul efectivului, revenit pentru teste fizice şi medicale încă de la începutul săptămânii trecute.

Superstarul francez (23 ani) şi-a prelungit la finele lunii mai contractul cu gruparea pariziană pentru încă trei sezoane, deschizând calea către o nouă pagină din istoria recentă a clubului, simbolizată de plecarea antrenorului Mauricio Pochettino, înlocuit de Christophe Galtier, şi de cea a directorului sportiv Leonardo în favoarea lui Luis Campos, numit în calitate de consilier sportiv.

PSG dispută vineri primul său meci amical în vederea noului sezon contra lui Quevilly-Rouen (D2), urmând să decoleze o zi mai târziu spre Japonia şi va părăsi această ţară pe 28 iulie cu destinaţia Tel Aviv, unde trei zile mai târziu va întâlni echipa FC Nantes, câştigătoarea Cupei Franţei, pentru Trofeul Campionilor (Supercupa Franţei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.