Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe asigură că 'PSG nu este demoralizată'

goal.com
mbappe
"Avem motive de speranţă. Am pierdut cu 0-1. Dar dacă jucăm fotbalul nostru ofensiv şi îi punem în dificultate, putem înscrie, putem egala. Apoi, trebuie să jucăm cu mult suflet pentru a obţine calificarea acolo. Dar toţi împreună putem face ceva bun", a spus Mbappe.

"Nu suntem deloc demoralizaţi, avem încă toate şansele să ne calificăm. În ce mă priveşte, aş fi vrut să joc de la început, pentru că este genul de meci pentru care munceşti. Să văd prima oră de joc de pe bancă a fost foarte dificil. Nu am avut decât 30 de minute de oferit, dar mă voi recupera bine pentru a încerca să fiu cât mai performant posibil", a adăugat vedeta franceză.

Paris Saint-Germain a fost învinsă de Bayern Munich cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, chiar pe stadionul Parc des Princes, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Bavarezii au făcut diferenţa prin golul înscris de francezul Kingsley Coman, un produs al academiei lui PSG, cu un şut din careu, o vină la gol având şi portarul Gianluigi Donnarumma, care a lăsat mingea să treacă pe sub el (53). Coman a marcat la meciul său cu numărul 50 în Champions League.

PSG, care la pauză nu avea niciun şut pe poartă, a reuşit un forcing pe finalul partidei, însă golul marcat de Kylian Mbappe (82) a fost anulat pentru ofsaid la Nuno Mendes. Mbappe a avut o ocazie bună şi în min. 74, însă nu a reuşit să îl învingă pe Sommer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.