Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe își declară admirația față de Zidane - Este singurul care m-a impresionat precum Pele

www.gsp.ro
Kylian Mbappe Franța

Kylian Mbappe (20 de ani), vedeta lui Paris Saint-Germain, a vorbit într-un interviu despre admirația pe care i-o poartă actualului antrenor de la Real Madrid, Zinedine Zidane, spunând despre acesta că este la același nivel, din punctul său de vedere, cu legendarul Pele (78 de ani) potrivit mediafax.

Mbappe l-a cunoscut pentru prima dată pe Pele în urmă cu o săptămână, într-un eveniment publicitar desfășurat la Paris. Tânărul francez a vorbit și despre celălalt idol din copilăria sa: "Zidane este singurul care m-a impresionat precum Pele", a spus acesta, pentru France Football.

Declarația vedetei lui PSG alimintează zvonurile potrivit cărora el ar urma să ajungă pe "Santiago Bernabeu", sub comanda lui Zinedine Zidane. Potrivit sursei citate, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, și-ar fi dat acordul pentru a oferi 280 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mbappe la echipa sa. În plus, presa din Spania a anunțat în 2017 că Zidane îl dorește foarte mult pe Mbappe la Real Madrid, însă transferul a picat, atacantul ajungând la Paris.

Totuși, cele două cluburi au infirmat o posibilă mutare, cei de la PSG văzând în Mbappe unul dintre viitorii cei mai buni fotbaliști ai lumii. Campion mondial cu Franța în stagiunea precedentă, Mbappe a fost adus de PSG în 2017, de la AS Monaco, pentru 180 de milioane de euro. În acest sezon, acesta a înscris 33 de goluri în cele 38 de partide în care a fost utilizat de antrenorul Thomas Tuchel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.