Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe indisponibil pentru meciurile cu Islanda și Turcia, din preliminariile EURO 2020

www.gsp.ro
Kylian Mbappe Franța

Kylian Mbappe (20 de ani), a fost scos din lotul Franței pentru meciurile cu Islanda și Turcia, din preliminariile EURO 2020, după ce atacantul lui Paris Saint-Germain a acuzat probleme medicale, potrivit Mediafax.

În comunicatul emis de Federația Franceză de Fotbal, marți seara, se menționează că selecționerul Didier Deschamps a discutat cu Kylian Mbappe și medicul naționalei, Franck Le Gall, și a hotărât să îl trimită pe tânărul atacant înapoi la clubul său. Mbappe va părăsi Clairefontaine miercuri dimineața.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

Kylian Mbappe a suferit o accidentare la coapsă în timpul meciului cu Toulouse, din etapa a treia a campionatul francez. Vedeta lui Paris Saint-Germain a fost înlocuită după 66 de minute și a revenit pe teren la finalul lunii septembrie, contra lui Bordeaux. Totuși, Mbappe pare că nu s-a refăcut complet, iar prezența sa în lotul naționalei ar fi reprezentat un risc.

În locul lui Mbappe, Deschamps l-a convovat pe Alassane Plea (26 de ani), de la Borussia Monchengladbach. Jucătorul născut în Lille are o singură prezența la națională, în 2018, într-un amical contra celor din Uruguay, scor 1-0.

Franța va întâlni Islanda (deplasare) și Turcia (acasă), la 11 și 14 octombrie, în preliminariile EURO 2020. După șase runde din grupa H de calificare, campioana mondială ocupă locul secund, cu 15 puncte, fiind la egalitate cu Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.