Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylian Mbappe nu se mai simte bine la PSG și vrea să plece de la club; Real Madrid, o posibilă variantă

www.gsp.ro
Kylian Mbappe Franța

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG și face toate demersurile pentru a-și duce la bun sfârșit dorința. Potrivit site-ului as.com, tatăl campionului mondial, Wilfried Mbappe, a plecat în Zurich, Elveția, acolo unde s-a întâlnit cu "o persoană foarte importantă din fotbalul mondial", relatează Mediafax.

Citește și: INTERVIU Mircea Lucescu a vorbit cu Marius Tucă despre fotbalul românesc: 'E într-un moment critic' + ce părere are despre Halep și Hagi

Cei de la Cadena SER scriu că atacantul în vârstă de 20 de ani nu se mai simte bine în vestiarul grupării din Paris din cauza antrenorului Thomas Tuchel, dar și a lui Neymar.

Tehnicianului neamț îi reproșează că din cauza lui nu a câștigat "Gheata de Aur" pentru că nu l-a lăsat să execute penalty-urile și că i-ar fi pus pe Neymar și Cavani în locul lui.

În ceea ce îl privește pe jucătorul brazilian, relația cu acesta nu trece prin cele mai bune momente. Așa cum a informat publicația L´Equipe, vestiarul PSG-ului este împărțit în două tabere: brazilieni și francezi, care se luptă între ele, iar liderii sunt pe de-o parte Neymar, iar de cealaltă parte Mbappe.

Acum, tatăl lui încearcă să îl ajute pe francez să plece de pe Parc des Princes, care mai are contract cu PSG până în 2023.

Presa din Spania scrie că Real Madrid este una dintre echipele interesate să îl aducă pe jucător. Gruparea de pe Santiago Bernabeu l-a mai vrut pe Mbappe în momentul când acesta era sub contrac cu Monaco, dar acesta a preferat să meargă la clubul din Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.