Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylie Minogue, duet cu Nick Cave şi Chris Martin la Glastonbury - VIDEO

idolwiki.com
Kylie Minogue

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue i-a avut invitaţi, duminică, în timpul recitalului susţinut la festivalul Glastonbury, pe Nick Cave şi Chris Martin. Artista pop a urcat pe scena principală unde trebuia să cânte în 2005, dar a fost nevoită să îşi anuleze prezenţa după ce a fost diagnosticată cu cancer, potrivit news.ro.

Emoţionată, Kylie Minogue a spus: „În 2005, trebuia să fiu aici, pe scena asta, dar circumstanţele au făcut în aşa fel să nu ajung, dar am urmărit din Australia. Mi-aş fi dorit ca lucrurile să stea altfel, dar viaţa este ceea ce este, nu? Suntem împreună aici, acum...”

Aplaudată de zeci de mii de oameni, ea a continuat spunând că cei 30 de ani împreună cu publicul au făcut ca poveştile individuale să devină una singură. „Haideţi că nu am plâns prea mult”, a spus ea zâmbind.

Ea şi-a amintit că, urmărind festivalul Glastonbury din urmă cu 14 ani, unul dintre artiştii invitaţi a cântat o piesă a ei. Acesta era Chris Martin (Coldplay), cu care acum a cântat „Can't Get You Out of My Head”.

Citește și: Whitesnake, Ed Sheeran, Billy Corgan, Slayer, Bon Jovi şi The Cure se numără între trupele care vor concerta luna aceasta la Bucureşti

Din setlistul prezentat de ea au făcut parte „Locomotion", „Hand On Heart", „Confide In Me" şi „Slow".

Împreună cu Nick Cave, a interpretat cunoscuta baladă „Where The Wild Roses Grow”.

Kylie Minogue, născută pe 28 mai 1968, şi-a început cariera ca actriţă şi a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Începând cu 1988, a lansat 14 albume de studio, cel mai recent datând din 2018 („Golden”), care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume. Are în palmares 16 ARIA Awards, trei Brit Awards şi un Grammy, între altele.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.