Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-a furat pe 'Moș Crăciun': O româncă riscă să înfunde pușcăria după ce a furat zeci de mii de euro și zeci de mii de lei din seiful tatălui său

seif

O tânără în vârstă de 26 de ani din judeţul Argeş a fost reţinută şi riscă să îşi petreacă sărbătorile după gratii după ce a furat zeci de mii de euro şi zeci de mii de lei dintr-un seif care aparţine tatălui său.

Femeia în vârstă de 26 de ani s-a dovedit a fi principalul suspect în cazul furtului unor sume importante de bani, conform News.ro.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit că o femeie de 26 de ani ar fi sustras dintr-o cutie de valori a tatălui său, sumele de aproximativ 63.000 de euro şi 50.000 de lei”, informează, duminică, reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş.

Sâmbătă, femeia a fost reţinută de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. În cursul zilei de duminică, ea va fi prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive. Tânăra este cauzată de comiterea infracţiunii de furt calificat săvârşit între membri de familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.