Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'L-am visat pe Hagi. Înainte îl visam pe Gigi Becali' Adrian Mititelu este în culmea fericirii, după meciul din Giulești

sportbull.ro
adrian mititelu

Complexul FCU Craiova continuă pentru rapidiști. Cu victoria din meciul de aseară, scor 2 - 1, oltenii sunt la 6 victorii din 7 meciuri cu Rapid.

După această partidă, FCU Craiova a urcat pe locul 7 în clasament, cu un loc în spatele ultimei poziții care asigură prezența în play-off, ocupat în acest moment de Sepsi Sf Gheorghe. Totuși oltenii așteaptă decizia de la comisii, după meciul din deplasarea chiar cu Sepsi, în care fanii olteni au avut scandări xenofobe, meciul fiind întrerupt în minutul 26, la scorul de 0 - 0.

Patronul leilor din Bănie, Adrian Mititelu, a fost în culmea fericirii, declarând după meci că l-a visat pe Gheorghe Hagi.

"Șucu mi-a telefonat si mi-a spus că nu poate veni la meci pentru că e răcit. S-a scuzat, e un om deosebit. Am fost plăcut surprins, i-am promis că ne vedem la următorul.

I-am spus că îmi pare rău că îi vom face o seară tristă. El a fost cam sceptic, dar eu am fost convins că o să câștigăm, pentru că l-am visat pe Gică Hagi și am fost convins de victorie.

Acum e pentru prima oară când îl visez pe Hagi, pentru că, până acum, îl visam pe Gigi Becali și îmi mergea bine. Îi simpatizez pe rapidiști, chiar dacă uneori m-au înjurat și m-au jignit. Dar nu multe echipe vor invinge aici", a spus Mititelu, amuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.