Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-au scos din sărite - Raed Arafat a certat sinistrații pe care îi ajută pompierii și Armata: 'Aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă'

raed arafat adevarul.ro

Șeful Departamentului pentru situații de urgență. Raed Arafat, critică în termeni duri atitudinea unor cetățeni care locuiesc în zonele afectate de viituri. Conform Digi 24, Arafat a fost nemulțumit de faptul că mulți dintre sinistrați au stat cu mâinile în sân așteptând ca pompierii să facă intervenții în locul lor.

"Raed Arafat, șeful DSU: La Vâlcea am văzut bătrâni care îşi curăţau casele alături de pompieri şi am văzut şi tineri care stăteau şi se uitau. Chiar unuia dintre ei i-am zis că, totuşi, ar fi bine să ajute pompierii. Dacă pompierii lucrează la ei în casă ar trebui să lucreze şi ei. Au trecut la treabă. Nu ştiu cât timp au lucrat alături de pompieri, dar lucrurile diferă de la un loc la altul şi de la om la om. Am văzut oameni la 70-80 de ani lucrând alături de pompieri.

Citește și: Lista parlamentarilor PNL care SFIDEAZĂ ordinele lui Ludovic Orban - Au votat Codul Administrativ, cot la cot cu PSD

Diferenţa e de educaţie şi de experienţă. Cei care sunt bătrâni sunt obişnuiţi să-şi facă treaba singuri. Nu se aşteptau să vină pompierii să-i ajute. Alţii mai tineri aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă şi ei să nu facă Nimic. E o atitudine greşită", a declarat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.