Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Botoșani e ca în SUA: Poliția a tras mai multe focuri de armă după ce mai mulți tineri au fost tăiați cu un cuțit

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în municipiul Botoșani. Patru persoane au ajuns la spital. Polițiștii au tras cu armele din dotare pentru aplanarea conflictului. Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr de 24 de ani cu privire la faptul că se deplasează cu mașina pe o stradă din oraș și este urmărit de un alt autoturism. Echipajul de poliție care a fost direcționat spre zona respectivă a constatat că are loc un conflict între patru persoane și a intervenit pentru aplanarea acestuia.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, între apelant și alte 3 persoane, a avut loc o altercație, cei patru lovindu-se reciproc. Tânărul de 24 de ani le-a provocat leziuni cu un cuțit celor trei persoane cu care intrase în conflict. Toți au duși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, trei dintre aceștia, apelantul și doi tineri de 31 și 17 ani, ambii din orașul Flămânzi, au fost duși la audieri, iar un tânăr de 35 de ani, din comuna Cristești, a rămas internat.

În acest context, în jurul orei 2.00, un grup de persoane din anturajul victimelor agresiunii, în timp ce se deplasau pe Bulevardul Mihai Eminescu, au intrat în conflict cu un alt grup de tineri, din anturajul apelantului. Pentru aplanarea confictului au intervenit două echipaje de poliție, care se aflau în zonă.

Întrucât persoanele implicate nu s-au supus somațiilor polițiștilor, au fost efectuate patru focuri de avertisment, fără a rezulta victime sau pagube materiale. Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea celor implicați, o parte dintre aceștia fiind duși la sediu pentru audieri, iar cele două mașini au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.