Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Brăila debutează Campionatele Europene de box Under-22

manusa box

Campionatele Europene de box Under-22, competiție care se desfășoară la Brăila și reunește 196 de sportivi din 31 de țări, debutează marți, 14 martie, la Sala Polivalentă din municipiu, și se vor desfășura până pe 21 martie, potrivit unui comunicat de presă remis de organizatori.

Prima gală a Europenelor de box Under-22 va avea loc de la ora 14,00, după care vor urma trei ore de pauză, apoi va avea loc festivitatea de deschidere a competiției.

Sub motto-ul ''Boxul se întoarce acasă'', organizatorii brăileni au pregătit festivitatea de deschidere, programată de la ora 18,00, în stilul galelor profesioniste, anunță Agerpres.

Citește și: Niță, titularul din poarta Stelei, sfătuit să renunțe la echipa națională

''După foarte mulți ani, România prezintă un lot complet de pugiliști la startul unei întreceri de nivel internațional, la toate cele 10 categorii de greutate. Speranțele delegației țării noastre se leagă de Andrei Arădoaie (cat. 81 kg), campion european de tineret în 2014, Marian Pița (cat. 69 kg), deținător al titlului național Under-22, dar și al celui de seniori, câștigător al Centurii de aur, și Robert Jitaru (cat. 56 kg), dublu medaliat cu bronz la Europenele de tineret. Ultimii doi sunt brăileni, dar sunt legitimați la Steaua București, în timp ce Arădoaie boxează la Dinamo'', se arată în comunicat.

La Brăila va fi prezent cu această ocazie președintele Confederației Europene de Box, italianul Franco Falcinelli, și secretarul general EUBC, rusul Aleksandr Egorov.

Pentru a preveni incidentele pe timpul desfășurării competiției, aproximativ 80 de jandarmi brăileni vor asigura măsurile de ordine publică și siguranță a spectatorilor.

Aceasta este a cincea competiție importantă, la sporturi olimpice, găzduită de România după Europeanul de handbal feminin din 2000, Campionatele Europene de judo din 2004, Campionatele Europene de haltere din 2009 și Campionatele Europene de box feminin din 2014, susțin organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.