Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Bucureşti, comisarul UE Cecilia Malmström va participa la o sesiune de 'Dialoguri cu cetățenii' obişnuiţi ai României

Comisar European

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat Ștefan-Radu Oprea și comisarul UE pentru comerț Cecilia Malmström s-au pus de acord cu privire la organizarea unei sesiuni de ”Dialoguri cu cetățenii”, la Bucureşti, cu participarea ambelor oficialităţi. Ineditul eveniment urmează să aibă loc în prelungirea Reuniunii informale a miniştrilor pentru comerţ din 21-22 februarie, a cărei gazdă va fi capitala ţării noastre. Tema principală a discuţiilor cu cetăţenii va fi circumscrisă de acordurile de liber schimb ale Uniunii Europene cu alte piețe.

Cei doi înalţi oficiali au mai discutat despre prioritățile României la Preşedinţia Consiliului UE, dar şi despre dosarele delicate pe ţara noastră trebuie să le managerizeze în această perioadă, precum Brexitul.

După întâlnirea cu Malmström, ministrul Oprea a avut o întrevedere şi cu europarlamentarul Jose Ignacio Salafranca Sanchez-Neyra, raportor pentru negocierile comerciale cu Mercosur (care cuprinde Argentina, Brazilia, Paraguay şi Uruguay).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.