Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La doar 17 ani, Remus Chiș a debutat la prima echipă de handbal a Benficăi Lisabona

Federatia Romana de Handbal
handbal

Transferat în iarnă de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare la Benfica Lisabona, pivotul Remus Chiș, 17 ani și 8 luni, a debutat la prima echipă de seniori a lusitanilor, într-o partidă din Campionatul Portugaliei, împotriva celor de la FC Gaia, câștigată cu 39-25.

După o perioadă de pregătire și câteva meciuri în campionatul de juniori, Remus Chiș a fost selectat pentru prima dată în lotul echipei de seniori, antrenate de Chema Rodriguez, conform Mediafax.

La prima echipă a Benficăi, Remus este coleg cu un alt român, Demis Grigoraș, ajuns în vară la Lisabona,de la formația franceză Chambery.

La debutul său, Remus Chis a declarat pentru site-ul oficial al Academiei Minaur: “Mă bucur că am debutat la prima echipă, a fost o experiență nouă pentru mine, iar asta mă motivează să muncesc mai mult decât o făceam până acum, pentru a deveni mai bun pe zi ce trece.”

Medaliat cu bronz la juniori I, cu echipa Academiei, în vara trecută, Remus Chiș este primul sportiv al grupării maramureșene transferat peste hotare.

Chiș face parte și din lotul lărgit al echipei naționale de juniori a României, participând la numeroase acțiuni cu aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.