Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Film Now, suspansul, emoţiile şi misterul se contopesc într-o selecţie de producţii antrenante

televizor

În februarie, Film Now devine scena unde actori de renume se reunesc pentru a da viaţă unor poveşti fascinante, inspirate din realitate sau desprinse din paginile unor romane de succes. Cinefilii sunt invitaţi să exploreze complexitatea fiinţei umane pentru a descoperi iubirea, în diversitatea formelor sale: dragostea pentru glorie şi putere, pasiunea adolescentină, profunzimea iubirii mature sau devotamentul necondiţionat faţă de semeni şi spiritualitate, potrivit news.ro

Luni, 5 februarie, de la ora 20:00, Film Now pătrunde în culisele Casei Albe pentru o incursiune tulburătoare în viaţa şi cariera lui Dick Cheney, vicepreşedinte în administraţia lui George W.Bush. După scenariul şi în regia lui Adam McKay, filmul biografic Vicele/ VICE (2018), este un portret satiric şi controverat al lui Dick Cheney, un personaj cu o influenţă crucială asupra politicii americane şi conturării unei noi ordini mondiale, în special în timpul războiului din Irak, cu consecinţe resimţite şi în prezent. Prin strategii de negociere şi manipulare, Cheney, interpretat magistral de Christian Bale, parcurge un traseu impresionant şi evoluează de la poziţia de intern în Congres la statutul de cel mai puternic vicepreşedinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Pentru a accede la cea mai înaltă treaptă politică, este dispus să sacrifice totul, de la familie şi prieteni până la încredere şi principii democratice. În distribuţie îi regăsim pe Steve Carell în rolul lui Donald Rumsfeld, Amy Adams în postura soţiei ambiţioase a lui Dick Cheney şi Sam Rockwell în interpretarea lui George W.Bush.

Film Now celebrează iubirea cu ecranizarea bestseller-ului New York Times, Zi după zi/ Every Day (2018), scris de David Levithan, vineri, 16 februarie, de la ora 20:00. Povestea de dragoste atipică îi aduce în prim-plan pe Rhiannon, o adolescentă de 16 ani, şi A, o entitate misterioasă, care ocupă involuntar şi inevitabil în fiecare zi corpul altcuiva. Prima lor întâlnire are loc când A se trezeşte în corpul lui Justin, iubitul lui Rhiannon, lângă care aceasta se simte neglijată şi neîmplinită. Simţind o legătură incredibil de puternică între ei, A decide să îi destăinuie secretul său. Împreună hotărăsc să se regăsească după fiecare 24 de ore, chiar dacă Rhiannon nu va cunoaşte identitatea lui A din ziua următoare. Filmul dezvăluie implicaţiile unei iubiri neconvenţionale care depăşeşte barierele fizice şi sociale şi demostrează că dragostea transcende orice limită.

Orice, oriunde, oricând/ Everything Everywhere All at Once (2022) este regalul serii de joi, 22 februarie, începând cu ora 21:45, la Film Now, un science-fiction care împleteşte într-un mod original elemente de fantezie, comedie suprarealistă, arte marţiale şi animaţie, sub bagheta regizorală a talentaţilor Dan Kwan şi Daniel Scheinert. Evelyn Wang, o imigrantă chineză, de vârstă mijlocie, se confruntă nu doar cu o relaţie tensionată în familie, dar şi cu probleme fiscale serioase. Eroina porneşte într-o aventură neobişnuită în care trebuie să îşi canalizeze noile puteri pentru a înfrunta pericolele imprevizibile din diferite universuri alternative, conectându-se la alte vieţi pe care le-ar fi putut trăi, pentru a salva lumea. În cadrul celei de-a 95-a ediţii a Premiilor Academiei Americane de Film, producţia a primit 7 premii Oscar din 11 nominalizări, la categoriile film, regizor, actriţă principală (Michelle Yeoh), actori secundari în rol feminin (Jamie Lee Curtis) şi masculin (Ke Huy Quan), scenariu original şi montaj.

Franciza After revine cu filmul romantic După ce ne-am certat/ After We Collided (2020), adaptarea cinematografică a celui de-al doilea bestseller din cunoscuta serie scrisă de Anna Todd. Regizat de Roger Kumble, pelicula se concentrează pe continuarea poveştii complicate şi tumultoase dintre Tessa Young (Josephine Langford) şi Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). După ce află că idila lor a început în urma unui pariu, Tessa se desparte de Hardin şi obţine stagiul mult visat la editura Vance Publishing Company. În scurt timp este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Spouse), care pare a fi un partener mult mai potrivit pentru ea decât Hardin. Însă Hardin nu renunţă uşor, încearcă să repare relaţia şi să îi demonstreze că o iubeşte cu adevărat. Secretele şi intrigile continuă să îşi facă loc în viaţa lor, într-o succesiune de momente intense şi neaşteptate. Film Now vă aşteaptă să descoperiţi întreaga poveste sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20:00.

Nevoit să îşi încheie cariera de boxer amator din cauza unei accidentări, Stuart Long (Mark Wahlberg) se mută în Los Angeles, în căutare de bani şi faimă, visând la o carieră de actor. O întâlneşte pe Carmen (Teresa Ruiz), o profesoară de şcoală duminicală, imună la farmecul său de băiat rău. Hotărât să o cucerească, agnosticul Stu începe să meargă la biserică. Un accident grav de motocicletă îl convinge că poate folosi a doua şansă pentru a se transforma într-un om plin de compasiune şi a-şi urma adevărata vocaţie, cea de preot catolic. Regizat de Rosalind Ross şi avându-i în distribuţie pe Mel Gibson, Jackie Weaver şi Teresa Ruiz, filmul biografic Părintele Stu/ Father Stu (2022) este pe Film Now luni, 26 februarie, începând cu ora 20:00.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# Vicele

VICE/ 2018

Luni, 05 februarie, la 20:00

Regia: Adam McKay

Cu: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Eddie Marsan, Jesse Plemons, Justin Kirk, Lily Rabe, LisaGay Hamilton, Tyler Perry

---

# Zi după zi

EVERY DAY/ 2018

Vineri, 16 februarie, la 20:00

Regia: Michael Sucsy

Cu: Angourie Rice, Debby Ryan, Justice Smith, Maria Bello, Owen Teague

---

# Orice, oriunde, oricând

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE/ 2022

Joi, 22 februarie, la 21:45

Regia: Daniel Kwan, Daniel Scheinert

Cu: Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu

---

# După ce ne-am certat

AFTER WE COLLIDED/ 2020

Sâmbătă, 24 februarie, la 20:00

Regia: Roger Kumble

Cu: Josephine Langford, Dylan Sprouse, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair

---

# Părintele Stu

FATHER STU/2022

Luni, 26 februarie, la 20:00

Regia: Rosalind Ross

Cu: Mark Wahlberg, Jacki Weaver, Mel Gibson, Teresa Ruiz

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deţine canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.