Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'La fotbal, Realitatea ţine cu regele!' Cozmin Gușă, scenarist și voice-over în premieră

facebook.com
hagi

Cozmin Guşă, unul dintre acţionarii Realitatea TV, este un susţinător fervent al proiectului lui Gică Hagi de la Viitorul Constanţa şi consideră că ar fi o realizare excepţională pentru "rege" câştigarea campionatului. Cu doar o etapă rămasă din play-off, trei echipe se bat pentru titlul din acest an - Viitorul, FCSB şi Dinamo; cele mai mari şanse le are însă echipa lui Hagi, care nu depinde decât de propriul rezultat pentru a deveni campioană.

Este pentru prima dată când Cozmin Guşă se implică activ, din calitatea de co-proprietar al Realitatea Media, într-o campanie a postului. El este cel care a creionat scenariul spotului de susţinere a lui Gigă Hagi şi a ilustrat cu vocea proprie mesajul-cheie din spot: ”La fotbal, Realitatea tine cu regele!”

Cozmin Guşă, susţinător al valorilor fundamentale ale sportului şi din calitatea de preşedinte al Federaţiei Române de Judo, s-a implicat în campania Realitatea TV din dorinţa de a arăta dedicaţia şi sprijinul grupului de presă pentru proiectul Hagi şi altele similare, bazate pe sacrificiu, onoare şi talent.

Citește și: Denis Alibec, ironii şi săgeţi către cei de la CSU: Ce le-a transmis atacantul

Echipa de tinere speranţe a lui Gică Hagi se află la un singur pas de o performanţă remarcabilă. Campioana României se va decide în ultima etapă dintre trei echipe: Steaua, Viitorul și Dinamo.

Cele mai mari șanse pentru adjudecarea campionatului le are Viitorul Constanța, care se poate impune printr-o victorie în ultima etapă, pe teren propriu. Practic, dacă echipa lui Hagi se impune nu mai depinde de niciun rezultat și se încoronează campioană.

De cealaltă parte, Steaua speră la un pas greșit al Viitorului în meciul cu CFR Cluj. Echipa cu cele mai puține șanse pentru câștigarea campionatului este Dinamo. Roș-albii speră ca atât Steaua cât și Viitorul să fie învinse, iar ei să bată la rândul lor în ultimul meci, pe Astra. Iată clasamentul primelor trei clasate:

1. Viitorul Constanța 41 pct

2. Steaua București 41 pct

3. Dinamo București 39 pct

Telespectatorii Realitatea TV apreciază şi ei performanţa academiei create de regele fotbalului românesc.

Meciul dintre cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, Maradona din Carpaţi, şi patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat în prelungiri!

Onoare versus aroganţă. Talent versus bani. Cinste versus cinism. Puştii lui Gică Hagi, viitorul fotbalului românesc, se bat la titlu pentru REGE cu armata de mercenari ai omului de afaceri.

Trimiteţi-ne pe adresa martorocular@realitatea.net mesajele voastre de susţinere pentru unicul număr 10. LA FOTBAL, REALITATEA ŢINE CU REGELE!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.