Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Galați, un bărbat cu dublă cetăţenie s-a ales cu dosar penal, după ce asupra lui a fost descoperit un permis de conducere fals, procurat cu 1500 de euro

Agerpres
politia rutiera

Un bărbat cu dublă cetăţenie, Republica Moldova şi bulgară, s-a ales cu dosar penal, după ce asupra lui a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, procurat cu 1.500 de euro, care s-a dovedit a fi fals, informează, luni, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, conform agerpres.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, conducând un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, un bărbat, cu dublă cetăţenie, bulgară şi Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani.

În urma suspiciunilor cu privire la faptul că bărbatul ar deţine documente false, a fost efectuat un control amănunţit, ocazie cu care a fost descoperit, în portofelul acestuia, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, având imprimate fotografia şi datele sale de identitate.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Germania, în schimbul sumei de 1.500 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.