Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'La La Land' şi 'Arrival', cele mai importante distincţii la gala ACE Eddie Awards

facebook.com
premiu

Producţiile ''La La Land'' şi ''Arrival'' au obţinut cele mai importante distincţii la cea de-a 67-a gală ACE Eddie Awards, desfăşurată vineri seară la Beverly Hillton Hotel din selectul cartier Beverly Hills din Los Angeles, conform deadline.com. 

Decernate din 1951, premiile ACE (American Cinema Editors) Eddie sunt considerate un barometru important în ce priveşte secţiunile cel mai bun fim şi cel mai bun montaj la premiile Oscar. Zece din ultimele 13 filme câştigătoare ale celor mai importante secţiuni ale premiilor ACE Eddie au obţinut Oscarul, inclusiv pelicula ''Mad Max: Furty Road'' la ediţia de anul trecut. 

Cu premiul pentru cel mai bun montaj de film la secţiunea comedie, musicalul ''La La Land'' continuă astfel ''marşul'' către ceremonia Oscarurilor din acest an, unde are 14 nominalizări. 

Joe Walker, cel care s-a ocupat de montajul peliculei ''Arrival'', a declarat că este extrem de bucuros în momentul acceptării premiului la secţiunea cel mai bun montaj de film la secţiunea dramă. 

La secţiunea televiziune, HBO a luat două premii pentru celebrul serial ''Game of Thrones'' şi pentru ''Veep'', iar reţeaua NBC pentru drama ''This is Us''. 

''Zootopia'' a obţinut premiul pentru cel mai bun montaj al uni film de animaţie, ''Everything is Copy'' - premiul pentru cel mai bun montaj al unui documentar de televiziune şi ''O.J.: Made in America'' - premiul pentru cel mai bun montaj al unui film documentar. Alte două premii au fost obţinute de seria televizată - documentar ''Anthony Bourdain: Parts Unknown: Senegal'' şi ''All The Way'', în regia lui Jay Roach, care tratează momentele tumultoase în care a devenit preşedinte al SUA Lyndon B. Johnson după asasinarea lui John F. Kennedy. 

Premiile pentru întreaga carieră au fost acordate lui Janet Ashikaga, câştigătoare a patru premii Emmy, pentru contribuţia sa la montajul celor peste 100 de episoade ale serialelor ''Seinfeld'', ''The West Wing'', ''Frasier'', ''Sports Night'' şi ''Medium'', precum şi lui Thelma Schoonmaker, care a lucrat mult timp cu regizorul Martin Scorsese şi care obţinut Oscarul pentru montaj pentru ''The Departed'', ''The Aviator'' şi ''Raging Rull''. ''Am lucrat împreună 37 de ani'', a spus Scorsese atunci când i-a înmânat premiul lui Thelma Schoonmaker. 

J.J. Abrams a primit distincţia dedicată regizorului anului. Gazda ceremoniei a fost actriţa americană Rachel Bloom, 29 de ani, din ''Crazy Ex-Grilfriend''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.