Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Liga a fost suspendată pentru următoarele două săptămâni, după ce un baschetbalist de la Real Madrid a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

GSP.ro
Finala Liga Campionilor 2018

La Liga a fost suspendată pentru următoarele două săptămâni, după ce un baschetbalist de la clubul Real Madrid a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a anunțat că La Liga se va opri cel puţin până la finalul lunii martie, după ce un baschetbalist de la clubul Real Madrid a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Clubul Real Madrid a intrat în carantină şi sunt aşteptate rezultatele testelor în cazul celorlalți sportivi.

România ÎNCHIDE șapte puncte de trecere a frontierei, de joi dimineața

„În urma veştilor aflate în această dimineaţă (joi dimineață-n.r.), Real Madrid a intrat în carantină, dar şi alte posibile cazuri de coronavirus ale jucătorilor de la alte cluburi, Liga Profesionistă de Fotbal consideră că este momentul să se treacă la următoarea fază din regulamentul stabilit în lupta împotriva coronavirusului. În consecinţă, în conformitate cu măsurile stabilite în Decretul Regal 664/1997 din 12 mai, Liga este de acord să suspende, cel puţin, următoarele două etape. Această decizie va fi reevaluată după ieşirea din carantină a cluburilor afectate, dar şi alte posibile situaţii care pot apărea”, se arată într-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, citat de as.com.

Până în acest moment, în Spania au fost anunţate 2.277 de cazuri de coronavirus, dintre care 55 de persoane decedate şi 183 vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.