Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Liga: meci nebun pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. FC Sevilla – Celta Vigo 2-2, gazdele fiind egalate după ce în minutul 89 aveau două goluri avans

Diario AS
LaLiga

Echipa spaniolă Celta Vigo a obţinut vineri un rezultate de egalitate, în deplasare, cu formaţia FC Sevilla, scor 2-2. Celta a egalat în ultimele patru minute ale meciului, scrie news.ro.

La Sevilla, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, gazdele au condus cu 1-0 la pauză, prin golul lui En-Nesyri din minutul 43, iar în minutul 81 au avut 2-0 pe tabelă după reuşita lui Acuna. Asta chiar dacă andaluzii evoluau din minutul 19 în zece oameni, după eliminarea lui Pape Gueye pentru două cartonaşe galbene.

Rezultatul final al meciului a fost însă decis de două înlocuiri efectuate de antrenorul Celtei, Carlos Carvalhal, în repriza secundă. El l-a introdus în teren pe Goncalo Paciencia în minutul 61, iar în minutul 77 l-a aruncat în luptă şi pe Miguel Rodriguez.

În minutul 89, Miguel Rodriguez a primit o pasă de la Larsen şi a şutat din afara careului, reducând din diferenţă. În minutul 90+3 a urmat lovitura de teatru a serii: centrare Hugo Mallo şi Goncalo Paciencia a egalat cu o lovitură de cap. 2-2, spiritele s-au încins şi Marcos Acuna (FC Sevilla) a primit şi el roşu, iar Goncalo Paciencia a trecut pe lângă victorie în minutul 90+6, când portarul Dmitrovic a salvat la lovitura de cap trimisă de atacantul portughez.

În clasament Celta Vigo este pe locul 9, cu 36 de puncte, iar FC Sevilla se află pe locul 13, cu 32 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.