Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La 'odihnă' pe banii primăriei, DAT DE GOL de pozele postate pe Facebook

facebook mobil

Instituţiile publice din România cheltuie anual milioane de euro pentru instruirea angajaţilor la cursuri de perfecţionare. În realitate, deplasările pentru aceste cursuri au aspect preponderent turistic. Un primar, care a fost la cursul de perfecţionare cu familia, demonstrează acest lucru prin pozele postate pe Facebook, scriu cei de la Adevărul.

De exemplu, Primăria Oraşului Buziaş, judeţul Timiş, a plătit în acest an zeci de mii de lei pentru cursurile de perfecţionare. Doar pentru cazarea a două persoane în perioada 23 – 30 iulie, la un hotel de fiţe din Mamaia, Primăria Buziaş a plătit 15.270 de lei. În aceeaşi perioadă, şi familia primarului Sorin Munteanu se bucura de un minunat sejur în Mamaia.

Într-una dintre fotografii, soţia primarului şi copiii familiei se fotografiază în faţa unui panou cu sigla hotelului, acelaşi pentru care Primăria Buziaş a plătit în acea perioadă 15.000 de lei pentru cazarea a două persoane.

Fotografii a postat chiar şi primarul: pe pagina sa de Facebook a apărut o poză de familie de la malul mării.

content-image

Fost director al Staţiunii Buziaş, Sorin Munteanu este la primul mandat de primar, fiind în trecut consilier judeţean.

Edilul a declarat că la cursul susţinut în perioada 23 – 30 iunie la Mamaia au fost trei functionari din primărie. „Am fost eu, consilierul meu şi încă o persoană de la Urbanism”, susţine Munteanu. Primarul susţine că pentru familia sa a suportat costurile cazării. „S-a oferit facilitatea ca pentru persoanele însoţitoare să se facă plata separat”, a spus primarul care recunoaşte că e mai mult „o bonificaţie” pentru funcţionari. „E o îmbinare a utilului cu plăcutul. Dacă e să fiu sincer şi corect e mai mult o bonificaţie. De asta am decis ca anul ăsta să meargă toţi funcţionarii publici pentru a nu exista discuţii, urmând ca anul viitor să analizăm ce şi cum. Până la urma dacă legea permite, asta e. Toată ţara a procedat la fel”, a declarat primarul din Buziaş pentru „Adevărul”.

Citeşte şi: Recompensă FABULOASĂ din partea Samsung. Ce trebuie să faci ca să obţii banii .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.