Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Penitenciarul Jilava s-au depistat încă 3 angajați cu coronavirus

penitenciar Jilava

În urma testelor efectuate, la nivel extins, în rândul angajaților Penitenciarului București-Jilava, alți trei polițiști de penitenciare care își exercitau atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ au fost confirmați pozitiv COVID-19, au anunțat luni autoritățile. Aceștia fac parte din grupul contacților atribuiți cazurilor anterior confirmate. Cel puțin alți trei angajați ai penitenciarului au fost depistați cu coronavirus.

Reamintim că primele rezultate ale testelor efectuate în rândul persoanelor private de libertate au fost negative. Procesul de testare continuă. Precizăm că, până la acest moment, cu excepția celor șase cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava. Administraţia locului de deținere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov.

Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

În prezent, activitatea penitenciarului se desfășoară în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ.

Vezi si: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 44: Caracatița cu Tătaru și Ciolacu! .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.