Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 44: Caracatița cu Tătaru și Ciolacu!

dana budeanu

A apărut episodul 44 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu explică cum s-au transferat specialiștii din sănătate de la PSD către PNL și cum, în 2005, liberalii le deschideau dosare penale celor care astăzi fac parte din Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 43: Să vă explic de ce a lipsit Dănuța!

Vineri, la jumătate de oră după ce a fost urcat Verdictul, Bogdan Tiberiu Iacob a publicat pe Corectnews, un mic articol cu o informație pe care eu o știam deja, dar țara nu. Țara o va afla acum, după ce veți urmări Verdictul și o va căuta pe Google. Este o informație corectă, reală, există în analele PNL, deci este OK. Încetați cu închiderea site-urilor, încetați cu aberațiile! Înțeleg că e directivă de afară să închideți site-urile, să închideți presa, ca presa să nu urle că nu trebuie să ne vaccinăm și altele. Este o direcție la nivel mondial asta cu cenzura! Facebook șterge postări despre virus și despre vaccin etc.

În 2005, a venit PNL-ul, știți pentru retardați, dar și pentru cei smart, care-și iau informațiile din Verdictul Politic, pentru toți retarzii, să știți că în ultimii 30 de ani a fost și ciuma roz la putere, o numesc roz în cinstea lui Rareș ruj roz. Este tot ciuma roșie, dar un pic diluată, asta pentru că atunci când diluezi culoarea roșie se duce spre roz. Așadar, în 2005, când a venit PNL-ul la putere ce să vezi au găsit în depozitele Unifarm o cantitate enormă de vaccin antigripal, cumpărat cu miliarde, miliarde, miliarde. A fost cumpărat sub semnăturile reprezentanților ”ciumei roșii” și anume noua eroină adusă în locul lui Streinu Cercel, Adriana aia sau cum o cheamă și de Alexandru Rafila. Nicolăescu efectiv i-a acționat penal și pe cei doi și pe firmele de unde au fost cumpărate vaccinurile. Acele vaccinuri au rămas în depozite, nu au fost distribuite nicăieri, au și expirat. Membrii ”ciumei roșii” de atunci sunt astăzi la conducerea Comiei Covid! Ce? Da, da! Au fost aduși de PNL, Nicolăescu este viceguvernator la BNR.”, spune Dana Budeanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.