Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La PNL se cântă prohodul PSD: E un partid în disoluție

pnl

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a comentat miercuri alegerea lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar al PSD, susţinând că prima concluzie a acestei decizii a social-democraţilor ar fi că "aşa arată reforma în acest partid".

Citește și: Liviu Dragnea dă milităria jos din pod în PSD: Ce ORDINE a dat în partid + Mesaj pentru Oprea

"PSD înaintează în criza în care se află de ceva vreme. Şedinţa de astăzi nu este decât un nou pas în această criză. Ce trebuie să înţeleagă Victor Ponta, PSD şi aliaţii săi de guvernare este că trebuie operată o schimbare în fruntea Guvernului. România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD. Nu cred că lucrurile în PSD se vor linişti, că taberele se vor reconcilia prea curând. Problema este că disputele din acest partid afectează guvernarea. Mi se pare grav că PSD încearcă, în ultima vreme, să mascheze criza din partid intoxicând opinia publică cu tot felul de proiecte populiste. De fapt, cu toţii sunt concentraţi în lupta pentru supremaţie în interiorul partidului, guvernarea devine o chestiune marginală", a declarat Gorghiu.

Citește și: Motivul pentru care Victor Ponta a plecat fără să voteze: Întâlnire de URGENȚĂ

În opinia sa, PSD se află "într-un proces de disoluţie", iar în privinţa dreptei politice "lucrurile stau complet diferit".

"Noul PNL este un proiect politic de amploare, un proiect solid care are un singur drum: înainte. Ultimele sondaje arată că ne consolidăm prima poziţie în opţiunile electoratului - oamenii ne validează acţiunea politică, programul de guvernare, atitudinea serioasă şi prointegritate în politică", a afirmat Gorghiu.

Citește și: Victor Ponta a EVITAT votul. Urmează jihadul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.