Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La ROMATSA nu s-a auzit de criză. Împrumut de aproape 100 de milioane de EURO cu garanția statului pentru a putea plăti și salariile și bonusurile babane

captura document
dfg

Salariile și bonusurile babane de la ROMATSA nu au auzit de criza economică generată de noul tip de coronavirus. În timp ce COVID-ul a topit sau înghețat salariile în toată lumea, belferii de la Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA vor trăi în continuare pe picior mare. Totul în ciuda faptului că din cauza pandemiei zborurile interne și internaționale sunt aproape ZERO - Romatsa este singura companie din Ministerul Transporturilor care nu și-a redus sub nici o formă salariile chiar dacă nu are activitate.

Vezi și: Avertisment de ultimă oră de la vârful BNR: Deficitul bugetar ar putea sări de 9%

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor documente care probează faptul că șefii de la ROMATSA au propus și Guvernului prin Ministerul Transporturilor a acceptat să se ia un credit de 466.000.000 lei (adică aproape 100 de milioane de euro) pentru că activitatea să continue ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat .

De menționat că toată documentația a mers ca unsă pentru ca banii să vină și barosanii de la ROMATSA să nu sufere nimic la buzunar... asta în timp ce în zona privată și zone întinse din cea publică au fost disponibilizări, restructurări și scăderi de venituri.

IATĂ MAI JOS TOATĂ DOCUMENTAȚIA ȘI MOTIVAREA OBȚINERII CREDITULUI DE 100 DE MILIOANE DE EURO GARANTAT DE STAT/

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.