Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Sectorul 3, USR lasă câinii nesterilizați

Adevarul
caini agresivi

Un proiect util pentru bucureşteni, promovat de PNL, nu a putut fi votat săptămâna aceasta în Consiliul Local al Sectorului 3, pentru că reprezentanții USR au ieşit din sală şi nu a fost cvorum de şedință.

Consilierul local al PNL, Cătălin Moldoveanu a promovat o hotărâre de CL prin care bucureştenii din sectorul 3 ar fi avut acces gratuit la servicii de sterilizare şi de microcipare a animalelor de casă. Programul vizează câinii de rasă comună.

Prezenți la sedință pentru susținerea acestui proiect au fost mai multe ONG-uri de profil, dar și Hilde Tudora, șefa Biroului pentru protectia animalelor la Consiliul Județean Ilfov, cea care a implementat cu succes această soluție la nivelul Judetului Ilfov.

“E genul de inițiativă care le face oamenilor viața mai uşoară. E şi o chestiune de sănătate, de grijă față de animale. De-asta am intrat în politică, de asta sunt consilier local: să îi ascult pe oameni și să găsesc soluții pentru problemele lor, mici sau mari. Nu mi-am închipuit că ar putea fi partide care să pună interesele politice mai presus de grijile oamenilor”, a declarat inițiatorul proiectului, consilierul PNL, Cătălin Moldoveanu.

Cătălin Moldoveanu spune că va repune pe ordinea de zi proiectul de sterilizare şi microcipare a câinilor - programul urmează să fie derulat cu ajutorul ANSVSA şi DSV, cu implicarea asociațiilor şi a ONG-urilor de profil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.