Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanța mai sunt internaţi 30 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2

Pinterest
coronavirus

În acest moment mai sunt internate 30 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, 16 din judeţul Constanţa şi 14 din judeţele Tulcea şi Ialomiţa, informează un comunicat de presă transmis miercuri după-amiază de Prefectura Constanţa potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, 287 de pacienţi, infectaţi cu SARS-CoV-2, din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa, au fost declaraţi vindecaţi de medicii infecţionişti constănţeni iar 17 persoane, din rândul celor pozitivate, au decedat.

În centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 51 de persoane, care ocupă 2% din totalul celor 2.311 locuri disponibile, alte 2.785 de persoane fiind în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au au verificat 18 entităţi economice şi 1.638 de persoane şi au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor impuse de starea de alertă, în cuantum de 6.390 de lei, dintre care trei pentru nerespectarea dispoziţiilor privind carantina şi izolarea la domiciliu, în valoare de 3.000 de lei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.