Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Timișoara, se pare că Robu l-ar zdrobi pe Fritz dacă duminică ar fi alegeri!

Facebook
Nicolae Robu Dominic Fritz

La Timișoara, se pare că Nicolae Robu l-ar zdrobi pe Dominic Fritz dacă duminică ar fi alegeri!

Este deja cunoscut –am scris și noi- că fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu este hotărât să candideze pentru un nou mandat în 2024. Cu gândul la viitoarele alegeri, el este foarte activ pe Facebook, pe de o parte devoalând timișorenilor ”incompetența și, mai grav, incapacitatea actualului primar”  și ”minciunile zilnice ale acestui adevărat Pinocchio ajuns din șomer primar” –am citat din Nicolae Robu, noi, evident, nepermițându-ne astfel de catalogări, necunoscându-l pe actualul primar al Timișoarei, iar pe de altă parte, arătând că ”tot ce se mai întâmplă bun în Timișoara de astăzi, toate proiectele –dar absolut toate-, toate fondurile europene absorbite –dar absolut toate- sunt moștenire de la Administrația Robu, moștenire execrabil gestionată” –din nou am citat din Nicolae Robu.

Un lucru în mod clar nu poate fi contestat: Nicolae Robu este un tip foarte inventiv. Promovarea sa pe Facebook cuprinde un live din două în două săptămâni, în săptămânile impare, sub genericul ”Nicolae Robu –de vorbă în direct cu timișorenii, de la om la om”, un podcast de asemenea din două în două săptămâni, dar în săptămânile pare, intitulat ”Pe Corso, Miruna Terheș cu Nicolae Robu” și o ”Revista presei, la cafea, Daniela Petrișor cu Nicolae Robu”, în fiecare weekend. Audiența: foarte bună, la toate trei, mai precis, peste 10.000 de vizualizări la fiecare!

Joi, 15.06.2023, pe pagina Facebook a lui Nicolae Robu găsim niște cifre foarte interesante, cifre care au inspirat titlul articolului nostru. Este vorba despre mediile scorurilor sale, ca independent, respectiv ca și candidat din partea PNL, din patru sondaje profesioniste, făcute de cele mai prestigioase institute de sondare a opiniei publice din România, în ordine cronologică: Sociopol, Avangarde, IRES și CURS. Iată aceste cifre:

  • Scor mediu Nicolae Robu candidat independent: 41.8%
  • Scor mediu Nicolae Robu candidat din partea PNL: 44.9%

Despre scorul actualului primar, Robu ne dezvăluie doar că, tot așa, ca medie, este... cu prima cifră 2.

Avem motive să credem că și USR a făcut cel puțin un sondaj, pentru că în conduita actualului primar al Timișoarei se vede disconfortul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.