Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Tribunalul București ar fi fost adusă o persoană arestată ce avea referat medical că ar fi suspectă de infestare cu COVID-19 - avocat

judecator justitie

Ședințele de judecată de la secțiile penale ale Tribunalului București au fost suspendate după ce un magistrat ar fi realizat că unul dintre inculpații arestați aduși în fața sa ar fi suspect de infestare cu virusul chinezesc.

Citește și: RISC EPIDEMIOLOGIC LA TRIBUNALUL BUCUREȘTI!Ședințele de judecată din penal SUSPENDATE pentru verificarea unui posibil inculpat infestat cu coronavirus

Concret, magistratul ar fi văzut la dosarul acestei persoane un referat medical în care s-ar regăsi mențiunea că cel pe care îl judecă ar fi suspect de infestare cu coronavirus.

„La TB secția penala (sala 139) ne-a suspendat ședința pe motiv de coronavirus. A fost adus un arestat care avea referat de la medic că e suspect de coronavirus.”, se arată în postarea de pe un grup privat a unui avocat.

În detaliile discuției generate de această postare se arată că judecătorul ar fi oprit instant ședința de judecată cu anunțul „suspendăm de urgență”, moment la care ședința de judecată a luat sfârșit și s-a dat alarma în Tribunal.

A stat ore întregi în boxa arestaților

Potrivit acelorași discuții de pe grupul menționat bărbatul suspectat de infestare cu coronavirus ar fi stat în boxa aretaților, joi, de la 8.30 dimineața.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.