Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laitmotivul zilei în Timișoara: `Robu vino înapoi`

Renasterea
Robu vino inapoi

Timișorenii dau tot mai multe semne că s-au săturat de primarul Fritz. Ne amintim că el a fost huiduit de mii de oameni, într-un glas, la un concert Phoenix, dar și de grupuri mai mici, spontan constituite sau de cetățeni individuali, în diverse ipostaze în care a îndrăznit să apară printre oameni. Nu prea multe astfel de ipostaze, pentru că el evită cât poate să apară în public, pe străzi, la spectacole în aer liber, în supermarket-uri etc.

Cu cât se simte mai dezavuat de timișoreni, cu atât acest personaj ajuns din șomer ditamai primarul Timișoarei se promovează mai intens, mai agresiv, acesta este termenul potrivit, de fapt. Deja de mult este prezent pe plasmele din oraș și mai nou pe mesh-uri imense pe blocuri și toată țara a văzut cât de des apare în ultima vreme și pe televiziunile și la radiourile naționale. Să fie toate acestea, oare, semne de disperare?! Am mai scris, sondajele îl dau constant, de doi ani încoace de când au început să fie făcute, în fruntea opțiunilor de vot, pe fostul primar, Nicolae Robu.

Aproape orice timișorean cu care stai de vorbă își exprimă regretul că nu mai e Robu primar și-ți spune răspicat că Robu a schimbat radical orașul, cu proiecte mari, îndrăznețe, duse toate la bun sfârșit la termen, că a făcut orașul viu, frumos, cu o mulțime de evenimente culturale care le-au bucurat sufletele, în timp ce Fritz n-a fost în stare să vină cu absolut niciun proiect al său și acuș i se încheie mandatul, iar continuarea proiectelor moștenite de la Robu a făcut-o incompetent, creând haos în oraș și în timp de două-trei ori mai mare decât le-ar fi făcut Robu și că acum orașul este trist, ca în cântecul formației timișorene Genius.

În ultimul timp, nemulțumirile timișorenilor la adresa primarului Fritz se manifestă prin colante cu textul ”Robu vino înapoi” lipite pe tot mai multe mașini personale, dar și pe autobuzele STPT, iar mai nou, chiar pe porțile Primăriei.

Ziarul local Renașterea Bănățeană arată în detaliu în articolul intitulat ”Manifest civic pe porțile Primăriei Timișoara, între zâmbete și anchetă internă” cum în dimineața zilei de ieri, angajații Primăriei au putut vedea când au venit la lucru un asemenea colant la intrările în instituție și cum primarul german, declarativ mare democrat, a făcut spume la gură, amenințându-i pe șefii Poliției Locale și pe polițiștii care au fost de serviciu că dacă nu prind făptașul sau făptașii, vor fi dați afară, pur și simplu!

content-image

Foto credit: renasterea.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.