Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lansarea filmului 'Marry Me', cu Jennifer Lopez şi Maluma, va avea premiera în februarie 2022

https://en.wikipedia.org/
jennifer lopez

Comedia romantică "Marry Me", în care joacă Jennifer Lopez şi Maluma, va avea premiera abia pe 11 februarie 2022, pentru a putea coincide cu Valentine's Day (Ziua îndrăgostiţilor), deşi lansarea pe marile ecrane era prevăzută pentru luna mai anul acesta, relatează EFE.

Iniţial comedia romantică în care joacă cele două vedete latino a fost amânată din 12 februarie pentru 14 mai 2021, dar se pare că cinematografele nu sunt încă pregătite pentru a se deschide marelui public, iar studioul Universal a preferat să amâne lansarea pentru anul viitor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

După succesul înregistrat cu "Hustlers", Jennifer Lopez (JLo) revine pe marile ecrane alături de Maluma într-o poveste de dragoste în care cei doi joacă rolul unui cuplu de cântăreţi de succes, care se despart chiar înainte de nunta programată şi după ce au lansat împreună un cântec de succes.

Jennifer Lopez o interpretează pe Kat Valdez care, după despărţirea de logodnicul ei, decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi, interpretat de Owen Wilson, pe care nu îl cunoaşte absolut deloc.

Acţiunea acestei comedii romantice se petrece la New York. Filmul este regizat de Kat Coiro, cunoscută pentru seriale ca "Shameless" sau "Modern Family", iar coloana sonoră este interpretată de Jennifer Lopez şi Maluma.

Maluma şi Jennifer Lopez au lucrat împreună la Miami la înregistrarea coloanei sonore, inclusiv a cântecului principal intitulat, de asemenea, "Marry Me".

Jennifer Lopez a primit anul trecut o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru interpretarea sa din "Hustlers: Striptease pe Wall Street", un film în care a jucat alături de Lizzo şi Cardi B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.